River Side Apartment

Wapping

The brief was to create a more contemporary space but one, which was comfortable and in keeping with the many original features. The inclusion of good and varied levels of light was an important aspect of the design, as was the planning, to create different areas for different activities, in what was a large, open plan apartment. The kitchen was re-designed and the old hatch and doorway opened up, a combination of light sources introduced and colour and texture used on walls and furnishings to create a visually appealing, warm and comfortable space.

Testimonial: "We worked with Jo to remodel our warehouse apartment. Jo spent time upfront understanding our likes and dislikes which really paid dividends. Her ability not just to advise but also to project manage every aspect of the installation was a real plus. Jo is hard working, very dependable and has huge attention to detail. We could not have wished for a better outcome and we have no hesitation in recommending Just So Design."